Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Van links naar rechts: de schrijver, het model en de fotograaf van &eacute;&eacute;n tweeluik. (foto: Truus Heijligers)</p>

Van links naar rechts: de schrijver, het model en de fotograaf van één tweeluik. (foto: Truus Heijligers)

(Foto: Truus Heijligers)

Ouderdom in woord en beeld

OVERBETUWE - Zoals een ieder waarschijnlijk weet, organiseert Forte Fit vele activiteiten voor senioren. Twee daarvan (de Schrijfkring en de Fotoclub) zijn in het afgelopen seizoen een tijdelijke samenwerking aangegaan. 

Eerst hebben de schrijvers van de Schrijfkring gedichten gemaakt over het thema ‘Ouderdom’. Vervolgens hebben de fotografen van de Fotoclub daar passende foto’s bijgemaakt. Dit heeft geleid tot elf ‘tweeluiken’ bestaande uit een ingelijste foto en een ingelijst gedicht. Het resultaat is vanaf nu tot eind september te bewonderen in de bibliotheek van Elst (Europaplein 1). Openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur. 

“Komt u ook eens een kijkje nemen? En heeft u naar aanleiding hiervan belangstelling voor een van beide activiteiten? Eind september start in de bibliotheek een nieuwe (beginnende) Schrijfgroep. Neem hiervoor contact op met Hennie van Ee (hennievanee@hotmail.com). Ook starten er in oktober nieuwe Foto-activiteiten. Belangstelling daarvoor kunt kenbaar maken bij Wil Teunissen (wilteunissen1956@gmail.com).”

Meer berichten