Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sportief Wandelen Hemmen

HEMMEN - Wandelgroep Hemmen geeft trainingen Sportief Wandelen waarbij niet alleen gewandeld wordt. Door het doen van verschillende oefeningen wordt gewerkt aan houding, kracht, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen. Daarbij beweeg je lekker in de frisse buitenlucht en wandel je op en rond het mooie landgoed met als startpunt de Kasteeltuin in Hemmen.

In de tweede week van september worden introductielessen gegeven bij alle vier de bestaande groepen. Op dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 tot 11.15 uur trainen we op gemiddeld niveau, op dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur doen we het wat kalmer aan en op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur leggen we er een schepje bovenop. Iedereen is welkom om vrijblijvend een keer mee te doen. De kosten bedragen zeven euro per persoon, inclusief koffie/thee na afloop.

“Wandel je graag en ga je wel voor wat extra beweging? Meld je dan aan voor een introductieles.” Meer info staat op www.wandelgroephemmen.nl of bel ervoor met Yvonne Onck 0488 454729.

Meer berichten