Logo gemeentenieuwsonline.nl
Voorleeshond Noa komt langs in Bibliotheek Elst.
Voorleeshond Noa komt langs in Bibliotheek Elst. (Foto: )

Leerzame en inspirerende activiteiten in bieb

OVERBETUWE - Lijkt het je leuk om beter te leren schrijven tijdens een Schrijfkring? Andere mensen te ontmoeten en verhalen uit te wisselen? Of samen met je kinderen op bezoek te gaan bij voorleeshond Noa? Vanaf september bieden de bibliotheken in Overbetuwe weer ruimte aan leerzame en inspirerende activiteiten.

Altijd al eens een kort gedicht, waargebeurd verhaal of sprookje willen schrijven? Dan is dit je kans. Tijdens de Schrijfkring voor beginners maken de deelnemers een korte schrijfopdracht, bespreken een schrijftechniek en lezen elkaar de thuiswerkopdracht voor. Iets voor jou? De groep begint op vrijdag 24 september van 9.45 tot 12.15 uur en komt om de twee weken bij elkaar. Deelname kost 75 euro.

Lijkt het je fijn om in de bieb andere mensen te ontmoeten en verhalen uit te wisselen? Dit kan vanaf 6 oktober elke eerste woensdag van de maand tijdens de ‘Vertel eens’-ochtend in Bibliotheek Elst. Tussen 10.00 en 11.30 uur ben je welkom. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Ook voor kinderen is de bieb een fijne plek. Op woensdag 22 september tussen 15.00 en 16.00 uur is voorleeshond Noa te gast in Bibliotheek Elst. Hij vindt het erg leuk als kinderen hem voorlezen. Lijkt het je leuk om samen met andere kinderen boeken te lezen en (digitale) opdrachten te doen? Sluit je dan aan bij de Boekenbende. Op vrijdag 24 september van 15.30 tot 16.00 uur is er een snuffelbijeenkomst in Bibliotheek Elst. Dan kun je bekijken of de Boekenbende iets voor jou is.

Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en het hele programma van de Bibliotheek Gelderland Zuid op www.obgz.nl/agenda. 

Meer berichten