Logo gemeentenieuwsonline.nl

Creatieve ‘challenge’ in feestthema

ELST - Op maandag 30 augustus was het vijf jaar geleden dat Stichting Mama’s Club Elst is opgericht. Ter gelegenheid van dit lustrum is een heuse challenge opgestart met als vraag: Waar denk jij aan bij een feest? Iedereen mag meedoen!

In de maand augustus was er in de bieb een thema-hoek ingericht (onder andere boeken in feest-thema en boeken met knutselideeën) om je te inspireren. De eerste creaties zijn al ingeleverd bij de bibliotheek aan het Europaplein in Elst. De hele maand september kun je nog meedoen! Dus teken, knutsel, schrijf, verf, plak... leef je uit. Vul bij de balie het challenge-formulier in en lever het samen met jouw werkstuk in.

De meest originele inzendingen worden in de maand oktober tentoongesteld in Bibliotheek Elst. De winnaar krijgt natuurlijk een ereplaatsje, én verdient een feestelijke verrassing! Hiervoor zijn enkele ondernemers uit Elst gevraagd om te sponsoren.

Ontmoeten via Mama’s Club Elst 

Veel moeders uit Elst, maar ook uit de nabije omgeving ontmoetten elkaar al tijdens bijvoorbeeld een borrelavond, speelochtend of DIY-avond van de Mama’s Club. In september kunnen hopelijk ook de speelochtenden weer van start. En elke twee weken is er in de bibliotheek een voorleesochtend voor peuters en kleuters. Voor meer informatie én een overzicht van alle activiteiten van de stichting verwijzen wij je graag naar de website of social media van Mama’s Club Elst. www.mamasclubelst.nl fb/insta: @mamasclubelst.

Meer berichten