Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bridgeclub Rijnbridge Heteren start de competitie weer op

HETEREN - Vanaf 30 juni, al weer ruim een maand, is men aan het bridgen met de ‘Zomeravond Bridge’-competitie en dat natuurlijk geheel volgens de geldende Overheid/NBB maatregelen betreffende Covid-19 om zoveel mogelijk ‘contact momenten’ te vermijden. 

“Het was een plezierig weerzien met de vele trouwe clubleden na bijna een jaar ‘corona-onderbreking’. Een gelukkige constatering was dat alle leden van onze club het ‘coronavirus’ goed hebben doorstaan. Desondanks heeft een paar leden het lidmaatschap opgezegd vanwege de grote impact die het virus teweeg heeft gebracht. Nu de vooruitzichten weer gunstig zijn, hopen wij natuurlijk dat zij zich binnenkort weer als lid aanmelden. Dus... oud-leden welkom! En natuurlijk zijn ook nieuwe leden welkom bij onze club.”

Het officiële seizoen start bridgeclub Rijnbridge Heteren weer op met de algemene ledenvergadering op 1 september,  gevolgd door een gezellige openingsdrive, waarna op 8 september de eerste ronde van de parencompetitie begint.

“Wilt u meer weten van onze gezellige Bridgeclub Rijnbridge Heteren, of wilt u het mooie kaartspel bridge leren, neemt u dan contact op met onze secretaris Marie-José van de Linde, per e-mail: secretariaatrijnbridge@gmail.com.”

Meer berichten