Logo gemeentenieuwsonline.nl

Algemene Hulpdienst Elst vraagt vrijwilligers voor tuinonderhoud

ELST - De Algemene Hulpdienst Elst biedt inwoners van Elst onder andere hulp bij het onderhouden van de tuin in het geval iemand dat zelf niet meer kan of dit niet kan regelen.

Het gaat hierbij niet om grote tuinklussen, maar vooral om het netjes houden van een tuin door middel van bijvoorbeeld schoffelen, snoeien en/of het maaien van gras. Vrijwilligers van de Hulpdienst verlenen deze hulp tegen een kleine vergoeding die rechtstreeks van de cliënt wordt ontvangen.

De vraag om hulp bij tuinonderhoud is de laatste maanden zodanig toegenomen dat niet meer aan de vraag kan worden voldaan. Er zijn te weinig vrijwilligers. 

“Als vrijwilliger bepaalt u zelf hoeveel tijd u beschikbaar stelt aan tuinonderhoud. Heeft u interesse om aan de sociale dienstverlening medewerking te verlenen door hulp te bieden bij het onderhouden van tuinen dan vragen wij u contact op te nemen.”

 Op werkdagen is de coördinator van de Algemene Hulpdienst tussen 9 en 10 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 0481 374926. Ook is contact mogelijk via e-mail info@hulpdienstelst.nl.

Meer berichten