Logo gemeentenieuwsonline.nl

Spellenmiddag in Zetten

ZETTEN - Op zaterdag 28 augustus houdt Oranjevereniging Zetten-Hemmen van 13:00-17:00 uur een spellenmiddag op de sportvelden van het Hendrik Pierson College.

Alles zit in kannen en kruiken, vergunning is rond, alle attracties zijn besteld en er komt een professionele schminker voor de kleintjes. Voor de oudere kinderen is het mogelijk een tijdelijke tatoeage te zetten (echt tijdelijk!). Smederij Cornelis Pronk uit Andelst ondersteunt bij het maken van je eigen sleutelhanger.

“Voor eten en drinken zorgen wij, kortom alle ingrediënten om er succes van te maken! Geef je snel op! Er zijn al enkele vrijwilligers die zich hebben aangemeld om te helpen, maar hulp is nog steeds van harte welkom. Al kan je maar een uurtje helpen, meld je aan.

In verband met de nog steeds geldende maatregelen rondom het corona-virus, zijn we verplicht de 1,5-meter afstand tussen volwassenen te waarborgen. Dit kan alleen als we samenwerken. Kinderen die geen begeleiding nodig hebben, zoveel mogelijk alleen komen, sowieso laten we op het sportveld alleen kinderen toe, tenzij je een vrijwilliger of toezichthouder bent. Ouders blijven op het snackplein.

Het veldje voor de allerkleinste kinderen is gescheiden en daar mag één begeleider per kind mee. Meer info staat op Oranje-markt.zettenhemmen@kpnmail.nl.

Meer berichten