Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De meer dan 150 bakjes met kersen staan klaar voor verzending. (foto: De Zonnebloem Elst)</p>

De meer dan 150 bakjes met kersen staan klaar voor verzending. (foto: De Zonnebloem Elst)

(Foto: De Zonnebloem Elst)

Kersen eten bij De Zonnebloem Elst

ELST - Op zaterdag 24 juli werden de gasten van De Zonnebloem afdeling Elst aangenaam verrast met een bakje echte Betuwse kersen. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers werden de meer dan 150 pakketjes ‘coronaproof’ thuisbezorgd.

“Wij kijken terug op een geslaagde en zeer gewaardeerde actie, die mede mogelijk werd gemaakt dankzij de bereidwillige medewerking van Fruitbedrijf Herman van Kesteren uit Eimeren!”

De Zonnebloem afdeling Elst kent méér dan 35 vrijwilligers die middels bezoekwerk contact met onze gasten onderhouden en zo hun verbinding met de buitenwereld in stand houden. Ook worden er regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

“Lijkt het u leuk om een keer per week een van onze deelnemers te bezoeken, of om mee te helpen bij de organisatie van onze activiteiten? U bent meer dan welkom! Hebt u zelf misschien interesse om gast van De Zonnebloem te worden? Neemt u dan contact op met Emmy (0481 375228) of met Ineke (0481 350062). Zij zullen u hierover graag nader informeren.”

Meer berichten