Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Jacqueline de la Rie en Thomas Beke 12,5 lid van koor Enjoy. (foto: Chantal Terpstra)</p>

Jacqueline de la Rie en Thomas Beke 12,5 lid van koor Enjoy. (foto: Chantal Terpstra)

(Foto: Chantal Terpstra)

Enjoy zet jubilarissen in het zonnetje

DRIEL - Koor Enjoy heeft het jaar afgesloten met een gezellige BBQ. Gelukkig was het dit jaar weer wel mogelijk om bijeen te komen. Daar hebben bijna alle leden gebruik van gemaakt. Gelukkig waren ook de twee jubilarissen, Jacqueline de la Rie en Thomas Beke, aanwezig. Zij waren beiden zeer verrast toen zij naar voren werden gehaald. 

Door corona was het niet eerder mogelijk hen in het  zonnetje te zetten in verband met hun lidmaatschap van koor Enjoy van 12,5 jaar. Zij werden bedankt voor hun inzet voor het koor en ontvingen naast hun erespeldje een prachtige bos bloemen.

De eerste drie weken van augustus genieten de leden van Enjoy van hun vakantie en op 25 augustus wordt de herstart gemaakt in de hoop dat normale tijden herleven. De repetities worden gehouden in de RK-kerk te Driel van 20.00 tot 22.00 uur en staan onder leiding van Lex van Diepen. Hans Grotenbreg begeleidt het koor op piano tijdens uitvoeringen.

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom. “Heb je een goede stem, hoog of laag, ben je man of vrouw, vind je het leuk om te zingen in  een koor, kom dan op 25 augustus naar de repetitie. Maak kennis met de andere leden en zing gewoon mee, want… zingen doe je samen. Voor verdere info zie: www.koorenjoy.nl.”

Meer berichten