Bel of e-mail voor een hulpvraag. (foto: Algemene Hulpdienst Elst)
Bel of e-mail voor een hulpvraag. (foto: Algemene Hulpdienst Elst) Foto: Algemene Hulpdienst Elst

Algemene Hulpdienst Elst helpt bij personenvervoer

Algemeen

ELST - Woont u in Elst dan brengen vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst u graag naar een gewenst adres. zoals arts, ziekenhuis, therapie, familiebezoek of de winkels in het dorp. Voorwaarde is wel dat u zelf niet in de gelegenheid bent vervoer van of naar Elst te regelen. Bestemmingen kunnen bijvoorbeeld zijn: elders in Elst, Arnhem, Nijmegen, dorpen in de Overbetuwe of erbuiten. 

Het meenemen van een rollator of ander hulpmiddel is mogelijk. In overleg kan ook een (inklapbare) rolstoel worden meegenomen. In verband met de landelijke corona-regels zijn de geldende RIVM-richtlijnen van toepassing.

Voor het vervoer wordt een bijdrage in de autokosten gevraagd. Hiervoor bestaan vaste tarieven. Hulp komt altijd tot stand via contact met de coördinator van de Algemene Hulpdienst Elst. Die weet welke vrijwilliger in een bepaalde situatie het beste kan helpen en beschikbaar is. De coördinator is op werkdagen tussen 9 en 10 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 0481 374926 of via e-mailadres info@hulpdienstelst.nl 

De Algemene Hulpdienst verleent meer diensten waaronder Tafeltje Dekje. Meer informatie staat op www.hulpdienstelst.nl.

Uitgelicht

Digitale krant