Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Tennis op T.V. De Stuw. (oto: De Kersenplukkers)</p>

Tennis op T.V. De Stuw. (oto: De Kersenplukkers)

(Foto: Liesbeth Straatman)

Comeback Open Toernooi 35+ De Stuw Driel

DRIEL - Het is even stil geweest rondom tennisvereniging De Stuw, maar stil gezeten is er niet! “Naast dat we ‘gewoon’ mochten tennissen in Corona tijd, is er hard gewerkt. Eind vorig jaar zijn er nieuwe banen gelegd en heeft het clubgebouw een opfrisbeurt gekregen. Hieraan hebben veel leden hun steen(tje) bijgedragen.”

Na zeer geslaagde clubkampioenschappen is het nu tijd voor een nieuw open toernooi. Terug van weggeweest. Van maandag 30 augustus - zondag 5 september vindt dit ‘Open Toernooi 35+’ plaats. De organisatie ligt in handen van een team van ervaren en enthousiaste (oud)leden, wedstrijdleider is Geert Meurs. Er kan worden gespeeld in verschillende onderdelen: Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel, in de speelsterktes 5-6-7-8.

“Wij hopen, als vanouds, op een grote opkomst en gaan uit van een gezellige en sportieve week! Meedoen? Inschrijven kan tot en met maandag 16 augustus via www.toernooi.nl of via www.tvdestuw.nl. Nog niet meedoen, maar wel nieuwsgierig? Je bent welkom op onze vereniging voor meer informatie en om een balletje te slaan!”

Meer berichten