Logo gemeentenieuwsonline.nl

Scouting Elst 75 jaar jubileumspeurtocht

ELST - Deze zomervakantie hoef je je niet te vervelen. Scouting Elst heeft namelijk een speurtocht uitgezet. Deze speurtocht begint op het plein in Elst dat naar dezelfde heilige is vernoemd als scouting Elst. Met behulp van een mobiele telefoon en de website van Scouting Elst kan deze tocht gelopen worden, door iedereen die het leuk vindt. De tocht kan vanaf nu tot eind augustus op eigen gelegenheid op ieder zelfgekozen moment gelopen worden.

“Deze speurtocht staat in het teken van het jubileum van Scouting Elst. Dit jaar bestaat onze vereniging namelijk 75 jaar. In die tijd hebben we op verschillende plekken in Elst gezeten. Met deze ongeveer drie uur durende speurtocht ga je langs een aantal van deze plekken en presenteren we onze vereniging. De tocht is te vinden op https://www.werenfridusgroep.nl/75tochtuitleg/.

Onderweg zijn er puzzels en spellen. Sommige zijn direct te vinden en anderen zijn verstopt achter een QR-code. Deze kun je inscannen met je telefoon (bijvoorbeeld met de app Google-Lens). Je komt dan op een webpagina uit met wat achtergrondinformatie van je huidige locatie en opdrachtjes die je ter plekke kunt uitvoeren.

Aangezien we als Scouting Elst 75 jaar bestaan, willen we later dit jaar ook nog een reünie organiseren. Bent u of ben jij afgelopen 75 jaar als leiding of bestuur actief geweest? Stuur dan een mail aan: 75jaar@werenfridusgroep.nl. U ontvangt dan een mail zodra de datum hiervoor bekend is.”

Meer berichten