Prima sprong. (foto: Erwin van Haelen)
Prima sprong. (foto: Erwin van Haelen) Foto: Erwin van Haelen

Seizoensafsluiting Elster Ponyclub

Algemeen

ELST - Op zondag 4 juli is er een eerste springwedstrijd georganiseerd, nu met weer het vertrouwde publiek om onze ruitertjes aan te moedigen. Het heeft even geduurd maar gelukkig door de nieuwe coronamaatregelen was het weer een feest als vanouds. 

De wedstrijd had een bijzonder tintje, bedacht door de vertrouwde parcoursbouwer Arie Gijsberts. De wedstrijd bestond uit drie onderdelen die op verschillende locaties uitgestald stonden. Het publiek kon dan ook hun coronapondjes kwijt raken, want wilde ze de wedstrijd blijven volgen, moesten ze geregeld op en neer lopen. 

De weersvoorspellingen waren bijzonder slecht, echter onze ruiters hebben bijzonder veel geluk gehad. Want toen alles was afgelopen brak de hemel los en kwam het met bakken uit de lucht. Ook werden alle deelnemers verrast met een appeltaart. Kinderen die vanwege hun tentamens of examens niet konden deelnemen aan deze wedstrijd zullen alsnog de taart later ontvangen. De reden van deze lekkernij was het zestigjarige bestaan van de EPC vorig jaar. Helaas kon de gebruikelijke feestavond om dit te vieren niet doorgaan ook vanwege de coronamaatregelen. “De feestavond stellen wij nu uit tot het 65-jarige bestaan en vandaar nu deze bijzondere traktatie.”

Uitslagen:

Groep 1: 1e Lisette Mulder, 2e Tess Bouwman, 3e Annalena Smink

Groep 2: 1e Thirza Hamoen, 2e Eveline van Wichen, 3e Daphne Meulepas

Groep 3: 1e Nina Jongerius, 2e Zoe Verhaaf, 3e Charon Troost

Groep 4: 1e Judith Spierenburg, 2e Brechje Thannhauser, 3e Fleur Hansen

Uitgelicht

Digitale krant