Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Theater De KiK presenteert nieuw theaterprogramma

ELST - In september start het nieuwe culturele seizoen waarvoor Theater De KiK een heel mooi programma heeft samengesteld. De kaartverkoop hiervoor start binnenkort. Om haar publiek alvast enthousiast te maken organiseert Theater De KiK een presentatie avond op 10 juli.

Tijdens de presentatieavond in het theater spelen de artiesten stukjes van hun voorstelling voor het aanwezige publiek in de zaal. Maar ook vanuit huis kan deze avond mee beleefd worden. Via een gratis livestream op de website www.theaterdekik.nl kan iedereen meegenieten. 

Martijn van Vuuren

De presentator van deze avond is Martijn van Vuuren. Martijn heeft met zijn voorstelling ‘Martijn zingt Hollandse meesters’ al eens in Theater De KiK gestaan en zal nu het nieuwe programma bekend maken.

Gratis livestream

De link voor deze livestream wordt op de website van Theater De KiK geplaatst. Zo kan iedereen de avond meebeleven. Dit is tegelijkertijd de start van de kaartverkoop via de website van Theater De KiK. Op 11 juli begint de online Vrienden-voorverkoop en een week later, vanaf 17 juli kan iedereen kaarten bestellen via www.theaterdekik.nl of bel 06 11031923. Kijk op zaterdag 10 juli gratis mee vanaf 20.00 uur via de livestream op de website!

Theater De KiK, Dorpsstraat 39, Elst;  06 11031923; info@theaterdekik.nl.

Meer berichten