Mycke Peters tijdens zwemvaardigheid. (foto: Cindy Peters)
Mycke Peters tijdens zwemvaardigheid. (foto: Cindy Peters) Foto: Cindy Peters

Dolfijnen en piraten gezocht!

Algemeen

ELST - “Ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn? Kom jij gezellig bij onze groep? Wij geven op donderdag en zaterdag zwemles in snorkelen en zwemvaardigheid. Wat houdt dat nu in?

Snorkelen doe je uiteraard met een snorkel op en zwemvliezen aan. Dan ga je lekker hard in het water. Net als een dolfijn. Je bent voornamelijk lekker onder water bezig met truckjes. Denk aan zwemmen onder water met één snorkel samen met een vriendje of vriendinnetje, platte knopen maken onder water en opdrachten uitvoeren. In snorkelen zijn drie diploma’s te behalen.

Ben je nu meer een piraat van lekker doorzwemmen en nieuwsgierig naar nieuwe zwemslagen dan is zwemvaardigheid iets voor jou. Je leert de vlinderslag en samengestelde rugslag. Om meer spierballen te kweken moet je regelmatig met kleren aanzwemmen. Er zit ook een stukje balvaardigheid in. Dan leer je zwemmen met de bal om hem bij je houden. Ook hier zijn drie diploma’s in te behalen.

Natuurlijk kan het ook zijn dat je zwemmen heel leuk vindt, maar wel een beetje eng vindt. Of dat je lichaam niet helemaal wil meeweken. Misschien lukt het niet om continue te luisteren. Dan krijg je gewoon meer aandacht tijdens het leszwemmen om toch een diploma te halen.

Wij zijn een team van 15 super enthousiaste en gezellige vrijwilligers die graag zwemles geven. Mocht je nu graag een proefles of meer informatie willen hebben mail ons: bzg-tbk@ez-pc.nl. We zwemmen op donderdag van 17.30 - 18.15 uur en op zaterdag hebben we drie lesuren. Namelijk van 16.00 - 16.45 uur, 16.45 - 17.30 uur en van 17.30 - 18.15 uur. Dit vindt plaats in De Helster in Elst.

Uitgelicht

Digitale krant