Sabine verzorgt de jonge loopeenden.
Sabine verzorgt de jonge loopeenden.

Vrijwilligers gezocht voor Landerij De Park

Algemeen

BETUWE - Landerij De Park is het centrum voor natuurbeleving, gelegen aan De Park 12, Elst (tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf). Zo’n 90 vrijwilligers zorgen voor de natuurattracties, het onderhoud van terrein en gebouwen en het draaien van de organisatie. Samen vormen zij een fantastische vrijwilligersorganisatie!

Help je mee? De dierverzorgers van de kinderboerderij zoeken nieuwe collega’s. Hou je van dieren verzorgen en vind je het leuk om mensen kennis te laten maken met de dieren in de kinderboerderij? Dan zoeken we jou. Je hebt een keer per week dienst en af en toe in het weekend. Ben je 15 jaar of ouder? Dan kan je ook vakantiewerk in de kinderboerderij doen.

Nu Landerij De Park steeds meer activiteiten organiseert, zoekt ook het team Activiteiten en Ondersteuning versterking. Houd je van organiseren? Vind je het leuk om bijvoorbeeld (kinder-)activiteiten te begeleiden? Of hou je ervan de spin in het web te zijn van een organisatie en ben je een echte administratieve ondersteuner? Kom eens praten welke werkzaamheden bij jou passen. Je helpt daarmee om Landerij De Park goed te laten draaien.

Team Beheer is op zoek naar twee assistent-beheerders. Ben je graag buiten en hou je er van je ogen goed de kost te geven? Vind je veiligheid belangrijk en hou je er van als alles er pico bello bij ligt? Help dan mee bij Landerij De Park!

Voor meer informatie over alle vacatures: https://www.landerijdepark.nl/vrijwilligers/vacatures/
Is een van de functies misschien iets voor jou? Mail naar: landerijdepark.vrijwilligers@gmail.com en we nemen contact met je op.

Uitgelicht

Digitale krant