Met elkaar bridgen kan weer!

Algemeen

VALBURG - Kijkt u ook zo uit om weer met uw streek- en/of dorpsgenoten aan een tafel het bridge spel te kunnen spelen? Wilt u ook graag weer eens een gezellige, sportieve avond beleven zoals voor de corona crisis het geval was?

Nu de coronapandemie steeds beter onder controle komt en de versoepelingen toenemen, is het moment aangebroken dat er weer fysiek met elkaar gebridged kan worden. De Bridgeclub Valburg (BCV) gaat daarom weer beginnen met bridge-avonden in Het Wapen van Valburg. De BCV speelt op elke donderdagavond vanaf 24 juni.

Iedereen is welkom om bij de BCV mee te komen spelen! Leden van de BCV kunnen zich op de gebruikelijke wijze aanmelden en zijn hierover inmiddels geïnformeerd. Anderen die nog geen lid zijn van de BCV kunnen als invaller meedoen of kunnen zich als duo aanmelden als aspirant-lid en kunnen tot drie avonden meespelen met de BCV voor EUR 2,50 per persoon per avond. Vooraf aanmelden is verplicht. “Uiteraard houden we ons tijdens de speelavonden aan de corona maatregelen, waarover we u zullen informeren wanneer u zich aanmeldt.”

“Mocht u nog geen bridge kunnen spelen maar geïnteresseerd zijn om bridge te leren, dan informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden die hiervoor zijn. Kortom, wanneer u graag weer eens bridge speelt met anderen, gewoon fysiek aan tafel, dan bent u van harte welkom bij de Bridgeclub Valburg! Voor aanmeldingen kunt u contact opnemen met secretaris Toke van Tongeren (t.vantongeren@upcmail.nl).”

Uitgelicht

Digitale krant