Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Thijs sporter. (foto: KNLTB)</p>

Thijs sporter. (foto: KNLTB)

(Foto: KNLTB)

De Helster biedt zomeruitdaging voor voetballers, hockeyers en jeugd

OVERBETUWE - Tennisvereniging ETV De Helster biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers vier uur tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge-eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn tachtig euro. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met tennisvereniging ETV De Helster via www.etvdehelster.nl.

Meer berichten