Logo gemeentenieuwsonline.nl

Activiteiten in De Loohof

ZETTEN - Nu wij weer langzaam meer vrijheden krijgen om ons te bewegen is het ontmoetingscentrum De Loohof ook weer aan de gang.

Nu nog met koffiedrinken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtend van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur. Op dinsdagmiddag gezellig samen schilderen of tekenen met indien gewenst, begeleiding. Op vrijdagmorgen op gepaste afstand koersballen van 10.00 tot 12.00 uur.

Vanaf 3 juni wordt er weer op donderdagmorgen vanaf 10.00 uur met bloemschikken gestart. Hier kunt u onder begeleiding een leuk stukje maken voor in huis. Voor onze abonnees is dit gratis, anderen betalen een bijdrage van 2.50 euro.

Op donderdag 17 juni draaien wij weer de eerste keer bingo sinds lange tijd. Dit net als alle andere activiteiten met de benodigde maatregelen zoals inschrijven vooraf (in de hal van De Loohof), mondkapje bij het lopen, handen desinfecteren bij binnenkomst en nu nog een maximum van 16 personen.

Op donderdag 24 juni wordt weer een film gedraaid onder dezelfde condities als bij de bingo. Titel volgt nog.

Wij hopen binnen niet al te lange tijd weer samen te kunnen eten in De Loohof. Ook hiervan wordt u tijdig op de hoogte gesteld.

Ook bij ons heeft corona zijn sporen achter gelaten. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die als vrijwilliger bij ons willen meewerken. Vindt u het leuk om samen met ons een aantal mensen een leuke tijd te bezorgen, meldt u zich dan aan via >dloofhof@gmail.com> dan kunnen wij een afspraak maken om te kijken wat u wilt en waaraan wij behoefte hebben. Op dit adres kunt u ook terecht voor andere vragen.

Meer berichten