Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Deze TVHA&rsquo;ers staan voor je klaar op ons mooie tennispark. Van links naar rechts: Kim, Petra, Owen, Sylvia en Mark. (foto: Ingrid Breunissen)</p>

Deze TVHA’ers staan voor je klaar op ons mooie tennispark. Van links naar rechts: Kim, Petra, Owen, Sylvia en Mark. (foto: Ingrid Breunissen)

(Foto: Ingrid Breunissen)

Maak nù kennis met tennis in Herveld

HERVELD - Tennisvereniging TVHA uit Herveld biedt deze zomer tennis voor sportievelingen die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer lekker naar buiten willen, zijn welkom om mee te doen aan onze Zomer Challenge.


De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden (juni, juli en augustus) waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast staat er een aantal TVHA-leden (zie foto) voor je klaar voor begeleiding, en eindigen we met een Zomer Challenge eindtoernooi. De TVHA Zomer Challenge richt zich op volwassenen, maar onze jeugdcommissie staat natuurlijk het hele jaar klaar voor nieuwe jeugdleden.


Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Voor dertig euro tennis je de hele zomer mee. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met TVHA, via een e-mail naar deurmepper@live.nl, of meld je meteen aan via het inschrijfformulier op de website www.tvha.nl.

Meer berichten