Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ontmoetingscentrum De Loohof weer open

ZETTEN - “Na een lange periode van sluiting door corona en de verbouwing van onze locatie De Loohof, zijn wij langzaam weer gestart met het gezamenlijk koffiedrinken in de ochtenden en het samen schilderen en kaarten op dinsdagmiddag. Dit alles met inachtneming van de geldende corona maatregelen zoals inschrijven, afstand houden, handen ontsmetten en het dragen van een mondkapje bij het lopen.”

“Nu de teugels wat gevierd worden willen wij meer mensen de gelegenheid bieden om eens gezellig aan te schuiven bij ons. Een gezellige middag, samen met anderen altijd leuk en goed tegen de eenzaamheid.

Op dinsdagmiddag wordt er geschilderd door een aantal enthousiastelingen en er is nog plaats voor meer mensen. Ook als u pas begint bent u welkom, er is altijd hulp aanwezig die u op weg helpt. Tevens is er op de dinsdagmiddag klaverjassen en zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. In juni wordt er weer gestart met de creatieve activiteiten zoals samen kaarten maken, breien, haken of wat u maar wilt.

Ook beginnen wij in juni weer met het bloemschikken. Ook bij deze activiteiten is er altijd wel iemand die u, indien nodig, kan helpen. Vindt u het leuk om mee te doen aan koersballen? Dan bent u op vrijdagochtend van harte welkom. Daarnaast zullen wij zo spoedig mogelijk weer beginnen met de bingo-, film- en donderdagavond inloop. Zodra dit kan laten wij u dit weten.

Voor alle activiteiten geldt dat u zich vooraf dient in te schrijven. Gezien de coronamaatregelen is er ruimte voor een beperkt aantal personen en geldt ‘vol is vol’. Inschrijflijsten hangen bij de ingang van het ontmoetingscentrum De Loohof, Stationsstraat 1 in Zetten. Ook kunt u een e-mail sturen naar dloohof@gmail.com.”

Meer berichten