Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Overbetuwedoet: actief leven met een haperend geheugen

OVERBETUWE - Als u te maken krijgt met een haperend geheugen wordt het leven anders, voor uzelf en voor uw naasten. Meestal gaan de veranderingen heel geleidelijk. U wilt zo lang mogelijk uw eigen leven leiden en op een prettige manier aan de samenleving deelnemen. Juist daarom is het fijn om anderen in dezelfde situatie te ontmoeten en zinvol bezig te zijn. Dat kan in het Odensehuis.

U kunt er terecht voor informatie, ontmoeting, ontspanning en activiteiten die aansluiten bij uw interesses en mogelijkheden, niets moet, alles mag. Odensehuis Doorwerth gaat samen met Annet Fleer van Demen gedurende tien weken een ‘proeverij’ starten in Hemmen. Dankzij de actie ‘OverbetuweDoet’ kunnen wij deze proeverij gratis aanbieden. Wanneer er daadwerkelijk behoefte blijkt te zijn aan zo’n huis, dan gaan we een dependance van Odensehuis Doorwerth starten in Overbetuwe.

De proeverij vindt elke vrijdagmiddag plaats van 30 april tot 25 juni in dorpshuis ‘De oude school’, Kerkplein 4 in Hemmen van 14.00-16.30 uur. "Wilt u het een keer meemaken? Meldt u zich geheel vrijblijvend aan: 06 53544019. Kom kennismaken en ontdek samen met ons of het Odensehuis een goede plek is voor u en of de locatie bevalt."

Meer berichten