Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vogels houden: leuke hobby

ELST - Vogels houden is een leuke hobby, die je in huis kan hebben in een kooi, maar ook in een volière in de tuin. Zeker nu we meer bij huis zijn. Het is leuk om vogels te horen en te zien. Soms heb je vragen of wil je andere vogels aanschaffen of erover praten met anderen, dan is een vereniging heel handig.

"Als vereniging hebben wij leden die verstand hebben van verschillende soorten vogels en u dan ook kunnen helpen of advies geven. Er zijn heel veel verschillende soorten. Twee keer per jaar houden we een ledenvergadering en we hebben een jaarlijkse tentoonstelling, deze duurt met de opening drie dagen en wordt goed bezocht.

Op onze site www.vogellust-elst.nl kunt u meer informatie vinden. Ook kunt u zich hier als lid aanmelden wanneer u dat wilt. Wij melden u dan aan bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers, waarvan we dan uw kweeknummer doorkrijgen en u het blad Onze Vogels krijgt.

Wanneer het u wat lijkt, kijk dan op onze site, u vindt daar ook allerlei andere gegevens en u mag ons ook altijd mailen of bellen. Mailen kan via de site en bellen op 06 45479380 dan krijgt u mij aan de lijn', aldus secretaresse Janny Debbink-Broer.

Meer berichten