Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Start Roparun 2019. (foto: archief Roparunteam-031)</p>

Start Roparun 2019. (foto: archief Roparunteam-031)

(Foto: archief Roparunteam-031)

Aangepaste sponsorloop basisschool Elstar Roparun team-031 acties

BETUWE - Roparunteam-03 acties: Lentekriebels, Roparty worden dit jaar niet gehouden. Dat betekent voor Roparunteam-031-Lingewaard minder activiteiten, maar ook minder mogelijkheden om geld op te halen voor het goede doel.

Ons doel, jouw doel: om het leven van kankerpatiënten wat te verlichten en op te vrolijken, zodat mensen met kanker ‘zin’ in hun leven houden.

Aangepaste sponsorloop in Elst

Wat in deze tijd wèl doorgaat is een sponsorloop op basisschool de Elstar. De sponsorloop wordt in aangepaste vorm gehouden. Er wordt in kleine, aparte groepen gelopen. Geen mini-lesjes over het doel van de Roparun, wel een film met tekst en uitleg over het goede doel. De schoolleiding van de Elstar regelt de loop, jammer genoeg zonder supporters. De komende week gaan de kinderen ‘sponsoren’ gaan werven. Steun ze en moedig ze aan door per kilometer te doneren.

Statiegeld-actie in Huissen

Team-031 is door Coop Lamers Huissen voor de statiegeld-actie uitgekozen. Van April t/m juni kun je lege statiegeld flessen bij Coop Lamers inleveren en het statiegeldgeld in de Roparun-bus deponeren. Een kleine moeite, een klein gebaar met hopelijk een groot bedrag voor de Roparun. Want de Coop verdubbelt het bedrag.

Meer berichten