Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Kidspowergroep in Het Marikenhuis begint weer!

NIJMEGEN - Een ontmoetingsmiddag voor kinderen die zijn geraakt door kanker in hun omgeving. Een ernstig zieke vader, moeder, broertje, zusje, vriend of vriendinnetje. Op zaterdag 10 april van 13.00 tot 15.00 uur zijn deze kinderen welkom in het Marikenhuis: ‘Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en is er iemand in jouw omgeving ziek door kanker, dan zijn wij er voor jou. Je kunt samen met ons meedoen aan allerlei activiteiten. Er is ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Maar wil je over kanker praten dan kan dat ook. Maar het hoeft niet. Vind je het allemaal erg spannend, neem dan gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Samen is het toch het fijnste…’.

We bekijken per keer wie er zijn, waar we zin in hebben en wat we gaan doen! Het is iedere keer anders. Kom je ook? Het is gratis, dus het kost helemaal niets! Aanmelden doe je zelf of via een van je ouders, per mail of telefoon: bianca.peters@marikenhuis.nl, 06 29471415.

Kidspower is er elke laatste zaterdag van de maand in en om het Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. Meer info op www.marikenhuis.nl

Meer berichten