Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Slimmerikenkwis, de leukste kwis van Herveld-Andelst

HERVELD - Op vrijdagavond 10 september houdt gezelligheidsvereniging ’t Begin van ’t Endt de tweede editie van de Slimmerikenkwis Herveld-Andelst. Tijdens de eerste editie in 2019 was ons hele dorp in rep en roer. "We willen graag weer zo’n avond met jullie beleven. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 mei 2021. Tip je teamgenoten & spread the word!"

Voor degene die de eerste editie moesten missen volgt hier een korte beschrijving van wat je kunt verwachten. Je speelt in teamverband vanaf een zelf gekozen locatie in het dorp, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de dorpskern. Regel wat lekkere hapjes, drankjes en een groep leuke mensen om deze avond mee te beleven. Het kwisboek dat aan het begin van de avond wordt opgehaald moet aan het einde van de avond weer zijn ingeleverd. De diversiteit tussen de vragen is groot. Zo zijn er vragen over het dorp, rekenvragen, algemene kennis vragen en doe-opdrachten. Voor een aantal vragen zal een afvaardiging van het team tijdens de avond het dorp in gaan.

"Benader alvast vrienden, familie en/of buurtgenoten om een team te vormen. Om meer mensen te kunnen laten deelnemen, hebben we besloten het maximum aantal deelnemers per team te verhogen van twaalf naar vijftien personen. Het maximale aantal teams blijft wel op 75 staan. Uiteraard houden we rekening met de eventuele coronamaatregelen op dat moment!"

Meer berichten