Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Terrein Landerij De Park. (foto: Imker.fotografie)</p>

Terrein Landerij De Park. (foto: Imker.fotografie)

(Foto: Imker.fotografie)

Vrijwilligers gezocht voor Landerij De Park

OVERBETUWE - Landerij De Park is het centrum voor natuurbeleving, gelegen tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf. Dagelijks weten veel mensen het centrum te vinden. Er wordt gewandeld en gespeeld in de vijf hectare speelnatuur. Zo’n 90 vrijwilligers zorgen voor de natuurattracties , het onderhoud van terrein en gebouwen en het draaien van de organisatie. Samen vormen zij een fantastische vrijwilligersorganisatie!


De dierverzorgers van de kinderboerderij zoeken nieuwe collega’s. Hou je van dieren verzorgen en vind je het leuk om mensen kennis te laten maken met de dieren in de kinderboerderij? Dan zoeken we jou. De Kinderboerderij is elke dag open en een dienst duurt van 11.30 tot circa17 uur. Je hebt een keer per week dienst en af en toe in het weekend.
Team Beheer is op zoek naar enkele assistent-beheerders. Ben je graag buiten en hou je er van je ogen goed de kost te geven? Vind je veiligheid belangrijk en hou je er van als alles er pico bello bij ligt? Help dan mee bij Landerij De Park!


Team Beheer zorgt onder andere dagelijks voor een veilige speel- en wandelomgeving en houdt de ogen open voor ongewenste zaken op het terrein. Als assistent-beheerder neem je een ronde voor je rekening waarbij je een aantal zaken naloopt op het terrein. Je signaleert onwenselijke situaties en zo mogelijk los je ze ook op. Je bent beschikbaar voor een of meerdere dagdelen per week.
"Is een van de functies misschien iets voor jou? Mail naar: landerijdepark.vrijwilligers@gmail.com en we nemen contact met je op.
Voor meer informatie over Landerij De Park: landerijdepark.nl."

Meer berichten