Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De voorjaarsactie van de Huiskamer. (foto: Hester van Aalst)</p>

De voorjaarsactie van de Huiskamer. (foto: Hester van Aalst)

(Foto: Hester van Aalst)

De Huiskamer van Elst zegt het met bloemen

ELST - De Huiskamer van Elst heeft er voor gezorgd dat haar bezoekers en vrijwilligers met Pasen bloeiende narcissen in huis hebben. In samenwerking met de lokale ondernemer Ferdy Elsenaar van Elsenaar bloemen hebben de in totaal 140 bezoekers en vrijwilligers afgelopen week een leuk potje, in de vorm van een half ei, gevuld met narcissen bolletjes, ontvangen.

Ook dit keer is er weer hulp geweest vanuit de achterban; een bezoekster heeft creatieve kaartjes gemaakt en anderen hebben de tekst erop geschreven. De groep actieve, betrokken vrijwilligers hebben geholpen met verdelen en met bezorgen van de plantjes op 140 adressen. Op deze manier konden ze toch nog even persoonlijk een woordje met een ieder wisselen. "Zeker in deze tijd is een stukje persoonlijke aandacht, het gevoel van gezien worden en niet vergeten zijn erg belangrijk", aldus Hester van Aalst, voorzitter van de stichting Ontmoeten en Verbinden, waaronder de Huiskamer van Elst valt. Ook saamhorigheid is belangrijk, ergens bij horen en jezelf kunnen identificeren met de groep: "Wij (be)horen bij de Huiskamer van Elst!"

De bezoekers en vrijwilligers kijken met verlangen uit naar het moment dat de Huiskamer weer open gaat, het is een gemis voor een ieder. In de tussentijd blijven we contact houden via de telefoon, maken we en praatje als we elkaar tegen komen in het dorp en via de regelmatige acties. Dus zoals op het kaartje staat:"Hopelijk tot gauw"

Voor informatie: www.huiskamervanelst.nl of de Facebookpagina.
Mailen kan ook: info@huiskamervanelst.nl of telefonisch contact door te bellen naar: 06 18131773.

Meer berichten