Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Moestuin Landerij De Park. (foto: Imker.fotografie)</p>

Moestuin Landerij De Park. (foto: Imker.fotografie)

(Foto: Imker.fotografie)

Moestuincursus bij Landerij De Park

ELST - Lijkt het je leuk om een eigen moestuin aan te leggen, groot of heel klein? Denk aan een stadstuin, balkon of wellicht een grote tuin. Doe dan met ons mee op vier zaterdagochtenden in het voorjaar. De start is op 24 april.

Verbouw je eigen groenten en kruiden! De moestuincursus is een basiscursus voor iedereen die graag zijn eigen groenten en kruiden wil verbouwen en hierdoor precies weet wat je eet. En verser kan het haast niet. De groep bestaat uit 8-12 deelnemers, zodat iedereen zijn of haar vragen kan stellen.

De moestuincursus wordt online gehouden. Er is veel interactie. Zo zullen we de praktijk laten zien, door middel van een live schakeling naar de moestuin waar de praktijk zal worden voorgedaan met uitleg aan de hand van wat er in de theorie besproken wordt. Gedurende de cursustijd ga je praktisch aan de slag in je eigen tuin of op je balkon. De laatste les is (onder voorbehoud) in de moestuin van Landerij De Park.
Kijk voor het uitgebreide programma, de kosten en het aanmelden op: landerijdepark.nl/activiteiten-in-de-natuur

Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving. Je vindt het tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf op De Park 12 in Elst.

Meer berichten