Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Van links naar rechts: Lisette Arnts, Rinus Busch, Wessel Brussen. Op het bankje twee bewoners van Tertzio, Baukje Asselman-Cieraad en Bep de Vogel-Ouwens. (foto: Attent Zorg en Behandeling)</p>

Van links naar rechts: Lisette Arnts, Rinus Busch, Wessel Brussen. Op het bankje twee bewoners van Tertzio, Baukje Asselman-Cieraad en Bep de Vogel-Ouwens. (foto: Attent Zorg en Behandeling)

(Foto: Attent Zorg en Behandeling)

Tertzio start aanleg Buurttuin

OVERBETUWE - Samen met de buurt, cliënten, familieleden, vrijwilligers en personeel realiseert Tertzio (Attent Zorg en Behandeling) een Buurttuin, aan de Bachstraat. Op dinsdag 23 februari is Brussen Hoveniers Elst begonnen met de grondwerkzaamheden. Het doel is een tuin voor iedereen, waar je kan bewegen, en waar wat te beleven valt.

Een Buurttuin is een plek waar jong en oud kan samenkomen om elkaar te ontmoeten, en dat ook uitnodigt tot bewegen. Een groene plek waar ook wat te beleven valt. Slingerpaden. vlinderstruiken, bijenhotels en bloemengeuren met hier en daar een beweegapparaat. Een volière, geschonken door Vogelvereniging Vogellust Elst maakt het geheel compleet.

Rinus Busch is vanaf het begin betrokken geweest bij het project als spreekbuis namens de buurt. Wessel Brussen heeft kosteloos de tuin ontworpen. Het project is vanuit Attent Zorg en Behandeling geleid door Lyanne Willemse (beweegcoach) en Lisette Arnts (medewerker dagbesteding). "We hopen tegen de zomer de Buurttuin feestelijk te kunnen openen!"

Meer berichten