(foto: Mark Rooijakkers)
(foto: Mark Rooijakkers) Foto: Mark Rooijakkers

Huisversiering in Deurdouwerdam

Algemeen

HERVELD - Van alle alternatieve plannen die De Deurdouwers in deze coronatijd hebben gemaakt, blijft er door de lockdown én de avondklok helaas weinig over. "We hebben gezocht naar manieren om het Deurdouwers carnavalsgevoel live met iedereen thuis te kunnen beleven, maar het ziet er naar uit dat de succesvolle Online Woordbingo van zaterdag 9 januari, het enige live evenementje van dit carnavalsseizoen zal zijn."


Na die woordbingo werden er volop plannen gemaakt voor nog meer online live evenementen. Door de strengere regels is het echter niet mogelijk de organisatie rond te krijgen. Wel zullen er enkele filmpjes via onze online kanalen worden verspreid, maar er komen dus helaas geen nieuwe live-uitzendingen.

"Onze straatversiering is ook geschrapt, omdat het volgens de huidige regels nagenoeg onmogelijk is om, in de vele gezellige buurten in Herveld en Andelst, samen iets te organiseren. Wat kan er nog wel? Wat ons rest is de huisversiering, en we hopen dat we samen met alle Deurdouwers op die manier toch nog een beetje gezelligheid terug zien in Deurdouwerdam. De groen-witte vlaggetjes zullen de Hoofdstraat weer opleuken, en samen met de versierde huizen wordt een wandeling door Deurdouwerdam nog leuker."


"Geniet van onze carnavalskrant De Kletskous, die wél gewoon zal uitkomen, en herbeleef via de vele foto's van ons mooie grote tentfeest het vorige seizoen nog een keer. We kunnen niet wachten tot we weer samen feest kunnen gaan vieren, maar er zit niets anders op. Blijf gezond, doe mee aan de huisversiering en volgend seizoen gaan we er samen weer iets heel moois van maken."

Uitgelicht

Digitale krant