Zonnebloemcampagne zet hartverwarmend vrijwilligerswerk in het spotlicht
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zonnebloemcampagne zet hartverwarmend vrijwilligerswerk in het spotlicht

OOSTERHOUT - In ons land hebben 1,3 miljoen mensen te maken met een matige tot ernstige lichamelijke beperking. Veel Nederlanders realiseren zich niet hoe groot de impact hiervan is en dat een deel van de mensen door hun handicap te maken heeft met sociaal isolement. Zeker in deze coronaperiode.

Nationale Vereniging de Zonnebloem maakt met een nieuwe televisiecampagne (18 - 31 januari) duidelijk dat De Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking niet laat zitten.

Ook in Oosterhout, Slijk-Ewijk en Nijmegen-Noord is de Zonnebloem actief. "Naast de persoonlijke aandacht die onze vrijwilligers aan de mensen geven, nemen we hen ook mee op pad. We organiseren kleine uitstapjes en activiteiten in de buurt. We zijn een prachtige organisatie die belangrijk werk doet. En we willen er in de komende jaren voor nog meer mensen kunnen zijn. Daar hebben we hulp bij nodig. Meer vrijwilligers, maar ook particulieren en ondernemers die ons willen steunen."

Voor meer informatie over het plaatselijke Zonnebloemwerk in Oosterhout, Slijk-Ewijk en Nijmegen -Noord kan men contact opnemen met Monique Heijnis, (monique@fam-heijnis.nl) of Corry Buil (corry.buil@gmail.com).

Meer berichten