Steun de lokale ondernemers tijdens lockdown
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Centrum Elst. (foto: Hein Arns)</p>

Centrum Elst. (foto: Hein Arns)

(Foto: Hein Arns)

Steun de lokale ondernemers tijdens lockdown

OVERBETUWE - Als gevolg van de lockdown hebben veel ondernemers helaas de deuren van hun zaak moeten sluiten. Het Centrummanagement Elst (CME – dé belangenbehartiger van alle ondernemers in het centrum – leeft met hen mee.

Ondernemers zijn ontzettend creatief en weerbaar, maar kunnen niet zonder uw steun! Met de lockdown is ook de kledingsector hard geraakt. Petra Korthouwer van Stennis Mode mist het contact met haar klanten enorm. Er is nu sprake van een heel andere wereld die veel aanpassingen vergt voor de ondernemer; alles tegenwoordig online. Klanten verwachten echter dezelfde diensten als die van de grote spelers. De kleine ondernemer moet nu grote veranderingen doorvoeren, waarvoor Petra geduld en begrip vraagt.

De beautybranche heeft inmiddels te kampen met een tweede lockdown. Volgens Carola Janssen van Sqin by Carola is het een zware financiële en emotionele tijd. Overheidssteun is er wel, maar veel ondernemers komen er niet voor in aanmerking of is het uitstel en moet de steun terugbetaald worden. De laatste lockdown begon in de drukste tijd voor de beautybranche, waardoor deze branche in december bijna zestig procent van de omzet heeft verloren.

Bart Jurgens van Bistro Bonte Veren heeft ook met pijn in het hart de deuren moeten sluiten. Gelukkig is er ook ‘Bonte Veren Wijnkopers’, een wijnwinkel met heerlijke wijnen die nu bij u thuis geschonken worden. Zij adviseren u graag (www.bonteverenwijnkopers.nl). Daarnaast zijn zij bezig om gerechten verder te ontwikkelen om u straks verrassen! Check www.centrumelst.nl voor alle mogelijkheden van onze lokale helden!

Meer berichten