Huiskamer van Elst gaat voor nominatie Gouden Pit
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Groepsfoto vrijwilligers high tea bij Watergoed Januari 2020, foto gemaakt door medewerker van Watergoed Slijk Ewijk</p>

Groepsfoto vrijwilligers high tea bij Watergoed Januari 2020, foto gemaakt door medewerker van Watergoed Slijk Ewijk

(Foto: )

Huiskamer van Elst gaat voor nominatie Gouden Pit

ELST - De Huiskamer van Elst heeft ieders hulp nodig. In december 2020 hebben zij er het predikaat Kern met Pit ontvangen. Nu willen zij voor de nominatie Gouden Pit gaan.

Deze Gouden Pit wordt jaarlijks uitgereikt aan het project dat landelijk het meest gewaardeerd wordt. Per provincie mag er een project worden afgevaardigd. Welk project dat wordt, hangt af van het aantal digitale stemmen en de beoordeling van de vakjury.

"Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren voor dit project van de Huiskamer van Elst. Dus alsjeblieft stem! Dit is hoe je kan stemmen.

Volg de volgende stappen:

1. Ga naar de website: www.kernmetpit.nl

2. Druk op de roze button: stem hier op je favoriete project

3. Vul je e-mailadres in

4. Kies Gelderland

5. Kies Huiskamer van Elst

6. Stem!

Stemmen is mogelijk tot 20 januari.

De Huiskamer van Elst heeft afgelopen jaar verschillende acties uitgezet: van een nieuwjaarsbrunch, acties gedurende de lockdown, tot en met de meest recente actie, te weten: het uitbrengen van een eigen kookboek 'De Huiskamer kookt', welke nog steeds besteld kan worden via info@huiskamervanelst.nl.

De missie van de Huiskamer van Elst is: verbinding, saamhorigheid en omzien naar de medemens. Info: www.huiskamervanelst.nl of 06 18131773.

Meer berichten