Bezoekers Huiskamer van Elst verrast met kerstattentie
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Marion Schouten, vrijwilligster Huiskamer van Elst overhandigt het kookboek aan een blije Ans Schoonderbeek. (foto: Ton Schouten)</p>

Marion Schouten, vrijwilligster Huiskamer van Elst overhandigt het kookboek aan een blije Ans Schoonderbeek. (foto: Ton Schouten)

(Foto: Ton Schouten)

Bezoekers Huiskamer van Elst verrast met kerstattentie

ELST - Afgelopen maandag hebben alle bezoekers en vrijwilligers het kookboek De Huiskamer kookt mogen ontvangen. Het was mooi ingepakt met een, hoe toepasselijk, een echte Gelderse rookworst en een kerstrecept voor een liefdevol 2021...

“Men neme 100 gram vrolijke lach en 1 pond humor voor een nieuwe dag, roer dit mengsel goed door elkaar, kruid het met de mooiste momenten van het jaar, doe hier doorheen wat snippertjes geduld, wat wenspoeder die al uw wensen vervult. Tot slot nog twee eetlepels liefde en geluk dan kan 2021 niet meer stuk. Heel veel liefs en fijne feestdagen gewenst door vrijwilligers en bestuur Huiskamer van Elst”.

Dit was de zesde actie uit de koker van de huiskamer van Elst afgelopen jaar. De Huiskamer van Elst is inmiddels genomineerd door KernmetPit. Wij hopen ook de landelijke nominatie De Gouden Pit in de wacht te slepen.Verdere informatie volgt in de volgende editie van deze krant.

Nog een leuk cadeautje nodig voor de kerst? Het kookboek is te bestellen via info@huiskamervanelst.nl of bij de streekwinkel De Lingegaerdt.

Meer berichten