Dick van Altena Quintet Arm om je schouder
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Dick van Altena Quintet. (foto: Dick)</p>

Dick van Altena Quintet. (foto: Dick)

(Foto: Dick)

Dick van Altena Quintet Arm om je schouder

ELST - Op zaterdag 19 december staat het Dick van Altena Quintet met tweevoorstellingen en een live stream in Theater De KiK. V-Tickets zijn te bestellen, zodat u de voorstelling van Dick van Altena vanuit uw huiskamer mee kan beleven. Zie www.theaterdekik.nl of bel 06 11031923.

Het schouwburg podium is allang geen onbekend terrein meer voor Dick van Altena. Met de show reeks Back to the country toert hij al een decennium lang door Nederland en België (en blijft dat doen). Daarnaast gaat hij nu met zijn eigen muziekproductie ‘Arm om je schouder’ de theaters in. De titel van het programma is ontleend aan Dicks compositie ‘Die arm om mijn schouder’ die inmiddels de status van evergreen heeft verworven.


Het Quintet bestaat naast Dick van Altena uit leden van de vermaarde Tilburgse formatie Savannah. In een semi-akoestische setting krijgt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van Van Altena’s bejubelde album ‘Novemberwind’ en zijn meest recente cd ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit het indrukwekkende country- en streektaal oeuvre van deze allround singer-songwriter die door voetbaljournalist, muziekkenner én Dick van Altena fan Johan Derksen als geniaal wordt omschreven.

Meer berichten