Dierengeluiden: De wintertuin Hoe anders, een tuin in de winter?
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Suzanna Kolenbrander. Wintertuin)</p><p><br></p>

(foto: Suzanna Kolenbrander. Wintertuin)


(Foto: )

Dierengeluiden: De wintertuin Hoe anders, een tuin in de winter?

HETEREN - De kleuren, de geuren en de complete aanblik. Doordat het koud is duik je weg in je sjaal of kraag en ziet globaal nog de kleuren uit de herfst weer langzaam omslaan. Maar pak je jezelf goed in en ga je bewust op stap om rond te kijken en de zeer verfrissende winter zuurstof en een enorm belangrijke portie daglicht op te nemen dan kan het je verrassen.

Zo gebeurt dat ook op de kinderboerderij en in de vlindertuin. Op het hele landgoed Overbetuwe! Er wordt onderhoud gepleegd, gesnoeid en hard gewerkt om de omgeving optimaal te houden. De vrijwilligers werken ook in de kou 'als het maar droog is'. Afgelopen keer kreeg ik daarna schitterende foto's van Suzanna. Een van de steunpilaren in de Vlindertuin, die met hart en ziel aan dit project werken, er altijd is en zeer daadkrachtig meedenkt. Zij is tot ons groot geluk een fotografe en dan zie je het natuurlijk nog sneller en specifieker! De mooie knollen en bladeren en de speciale bloemen die kou verdragen. Een van die foto's zet ik hierbij, rest op FB: fotoalbum Heteren.

Ook nogmaals de herinnering aan u die dit leest, deze tuin is er voor u. Voor uw uitjes maar ook uw clubjes en hobby's. We moeten nog een poosje voorzichtig zijn en de beste plek om te ontmoeten is buitenlucht. De beste plek om afleiding te zoeken van het gevoel 'ik zit al weken binnen'. Nu en met de feestdagen, straks en 2021. U bent welkom! Zowel de kinderboerderij als de camping èn de vlindertuin zijn plekken waar u dicht bij huis een uitgevoel kunt hebben in de mooie Overbetuwse natuur. Adres: Uilenburgsestraat 1.

Meer berichten