Een swappakketje stel je samen met aandacht voor de ontvanger, bijvoorbeeld zelf gemaakt, een gouden kringloopvondst of wat lekkers.
Een swappakketje stel je samen met aandacht voor de ontvanger, bijvoorbeeld zelf gemaakt, een gouden kringloopvondst of wat lekkers. Foto: Mama's Club Elst

Mama’s Club Elst verbindt, ook in sociaal uitdagende tijden

Algemeen

ELST - Door december-swap verbindt actief netwerk van moeders haar leden. Het is dit jaar anders dan andere jaren. Wie de agenda op de website www.mamasclubelst.nl bekijkt zal zien dat de meeste activiteiten gecanceld zijn. Hoe kan het ook anders in deze tijd van social distancing? Informatief, leerzaam, gezellig en ontspannend, daar staat Mama’s Club Elst (& omstreken) voor.


Hoe pak je dat aan in Corona tijd? Hoe verbind je de gezinnen op een verrassende wijze?
Een december-swap bleek de oplossing! (Swappen, vergelijkbaar met lootjes trekken, gebeurt online en je verrast een onbekende met cadeaus).
Nu de deelnemers bekend zijn en de lootjes verdeeld kan er deze week nog (samen met de kids) aan de cadeaus – bijvoorbeeld zelf gemaakt, kringloopvondst of wat lekkers – worden gewerkt. Vervolgens worden de pakketten bij elkaar bezorgd, om ze op 18 december met het gezin uit te pakken.
Op social media wordt het proces gedeeld, zodat er kan worden meegekeken. De club is actief op Instagram.com/mamaclubelst en Facebook.com/mamasclub.elst. Doe jij volgend jaar ook mee?

Stichting Mama’s Club Elst, een actief netwerk van moeders met kinderen in de leeftijd van 0-12, viert in 2021 haar 5 jarig bestaan. De club ontvangt steun van lokale partijen als kinderopvangcentra SKAR en Kikkerkoning, peuterspeelzalen, de bibliotheek en haar sponsoren. Meer weten of aansluiten bij het netwerk? Ga naar www.mamasclubelst.nl.

Uitgelicht

Digitale krant