Het bestuur bracht kerststukjes naar de gasten. (foto: Bert Slootweg)
Het bestuur bracht kerststukjes naar de gasten. (foto: Bert Slootweg) Foto: bert slootweg

Vroege kerst bij Zonnebloem Heteren

Algemeen

HETEREN - Juist nu de dagen weer kort zijn, de bladeren zijn gevallen en we eigenlijk nog steeds aan huis gekluisterd zijn, hunkeren we met z'n allen naar een beetje gezelligheid om ons heen.

Afgelopen dinsdag was de datum dat we met onze gasten naar de kerstmarkt van Intratuin zouden gaan om alvast wat van de kerstsfeer te proeven. Is natuurlijk niet doorgegaan, we zeggen niet meer waarom. Maar we zijn bij de Zonnebloem Heteren niet zo snel voor één gat gevangen. Gaan we de kerstsfeer toch bij de mensen thuis brengen. En we zijn zo blij dat er altijd mensen zijn die de Zonnebloem een warm hart toedragen en dus in actie komen, op een vraag van ons, om de prachtigste kerststukjes te maken.

Ga er maar eens aan staan: zo'n zestig stukjes die er ook tegen bestand moeten zijn om tot ver na de kerst nog te staan pronken bij al onze gasten en vrijwilligers. Meer dan geslaagd kunnen we wel stellen. Zo trok het bestuur er deze vriendelijke herfstmiddag opuit. Het is heel fijn om onze gasten weer even te kunnen spreken aan de deur. Blij verraste gezichten en dankbare mensen dat we weer wat aandacht aan hen besteden. Voor ons vanzelfsprekend, dat is toch waar het bij de Zonnebloem omgaat. We hadden het ons zo anders voorgesteld, het jubileumjaar van onze afdeling. Dit jaar zullen we niet snel vergeten. Niet vanwege al die leuke activiteiten die we voor onze gasten in petto hadden bij ons 25-jarig bestaan. Die liggen op de plank te wachten op betere tijden. Laten we hopen dat een aantal ervan volgend jaar wel door kan gaan. Aan bestuur en vrijwilligers van de Zonnebloem Heteren zal dat niet liggen.

Uitgelicht

Digitale krant