Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee)
Mozaïek van een vergeet-mij-nietje waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. (foto: Wilma Drager-Visee) Foto: Wilma Drager-Visee

Kerstactie Alzheimer Café Overbetuwe

Algemeen

ELST - ‘Jong en Oud’ was dit jaar het thema van Wereld Alzheimer Dag 2020. De nieuwe en ruime locatie die we vonden voor ons café sloot daar perfect op aan. Helaas was er door de corona-maatregelen tot op heden geen gelegenheid om activiteiten te organiseren in basisschool Stap voor Stap in Elst. "In de vorm van een kerstactie komen we aan het einde van het jaar tóch nog terug op dit mooie thema!"

"We willen mensen met dementie en hun mantelzorger(s) in de decembermaand graag laten weten dat we hen niet vergeten zijn. De leerlingen van basisschool Stap voor Stap gaan ons daarmee helpen. Bent u of kent u iemand die wij een plezier kunnen doen? Stuur dan een mail met naam en adres van degene die wij kunnen verrassen naar alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl."

Ook voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u terecht bij Christa Vogel, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe. Christa is bereikbaar via bovenstaand mailadres of van dinsdag - donderdag via 06 40863583.

Uitgelicht

Digitale krant