Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Triatleet Marcel Gierman in aktie</p>

Triatleet Marcel Gierman in aktie

(Foto: )

Sporters steunen sporters tijdens Watergoed triathlon

Op zondag 11 juli 2021 houdt Hart2Hart/stichting de Liemers actief de eerste Watergoed Triathlon in Valburg. Watergoed ligt op een steenworp afstand van de A15 en is een unieke (evenementen)plek in de Overbetuwe. Het uitgestrekte recreatiegebied Watergoed heeft alles voor een heerlijke recreatieve triathlon. Er kunnen 350 deelnemers meedoen.

Natuurlijk spannen de triatleten zich in om hun eigen records te verbeteren. Maar ze steunen met hun deelname aan de Watergoed Triathlon ook een mooi goed doel: het Special Sports Event 2021. Sporten en bewegen is voor mensen met een beperkingen vaak geen vanzelfsprekendheid. Terwijl dit juist voor deze doelgroep erg belangrijk is. Naast het lichamelijke aspect draagt het ook vooral bij aan onder andere de zelfredzaamheid en het verbreden van de sociale omgeving. Helaas weet men vaak niet wat de mogelijkheden zijn.

In nauwe samenwerking met sportverenigingen worden er diverse sporten aangeboden, activiteiten georganiseerd en zijn er informatie stands rondom diverse aansluitende thema’s. Met als doel: mensen met een beperking kennis laten maken met de lokale mogelijkheden en structureel aan het sporten en bewegen krijgen.

Meer informatie over de Watergoed triatlon en over het goede doel is te vinden op www.watergoedtriatlon.nl.

We need hands!

"Wil jij dit nieuwe evenement mee ondersteunen? We horen het graag! Ook sponsoren zijn uiteraard van harte welkom. Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden."

Meer berichten