Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Vermiste trommelgroep. (foto: Scouting Zetten Band)</p>

Vermiste trommelgroep. (foto: Scouting Zetten Band)

(Foto: Scouting Zetten Band)

Scouting Zetten Band start met muzieklessen

ZETTEN - De Scouting Zetten Band is op donderdag 28 oktober van start gegaan met een speciaal AMV muziekprogramma: tijdens de groepslessen van een half uur worden de eerste beginselen van het notenschrift uitgelegd en worden de eerste vaardigheden op een door de deelnemer uitgekozen instrument geleerd.

De afgelopen lessen hebben de deelnemers allerlei instrumenten bekeken en uitgeprobeerd. Van trommel tot trompet en van sousafoon tot saxofoon. Ze kennen ze nu allemaal!

Voor deze samenspeelgroep wordt er gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde nieuwe kunststof instrumenten. Deze zijn licht van gewicht en hebben moderne kleuren. De lesmethode die gebruikt wordt komt van de inmiddels welbekende Yahama blazersklas en heet 'Essential Elements'. "Lijkt je dat ook leuk? Je kan deelnemen aan de samenspeelgroep vanaf zeven jaar en de eerste drie lessen zijn gratis. De lessen zijn op woensdagavond van 18:30 – 19:00 uur in het clubgebouw naast de Lammerts van Bueren school in Zetten."

"Speel je al een instrument en lijkt het je leuk om eens samen met ons muziek te maken? Kom eens vrijblijvend langs. We repeteren van 19:00-20:45 uur op de woensdagavond. De eerste drie repetities zijn gratis zodat je op je gemak kan kijken of het iets voor je is. Wij beschikken over een ruime oefenzaal waar we veilig kunnen oefenen." Meer informatie en opgeven via www.scoutingzettenband.nl.

Meer berichten