Logo gemeentenieuwsonline.nl
Roma meisje dat net een schoenendoos met een pop gekregen heeft
Roma meisje dat net een schoenendoos met een pop gekregen heeft (Foto: A de Wit)

Schoenendoosactie weer van start!

HETEREN/KESTEREN - Het begint met een lege schoenendoos. Eenmaal mooi versierd en gevuld met schoolspullen, verzorgingsartikelen, speelgoed en een knuffel is het een cadeau van onschatbare waarde.

De Schoenendoosactie wil er dit jaar landelijk weer zo’n 45.000 inzamelen voor kinderen die elders op de wereld leven in moeilijke omstandigheden. Een beetje delen van onze overvloed met kinderen die bijna niets hebben. Zo maakt elke schoenendoos het verschil en dat is goed nieuws. Goed nieuws is ook dat de Schoenendoosactie er voor zorgt dat bij elke schoenendoos een boekje met Bijbelverhalen wordt uitgedeeld. Het aantal van 45.000 is misschien ambitieus, maar de organisatie rekent weer op de bereidheid van veel kinderen en volwassenen om een lege schoenendoos om te bouwen tot een waardevol geschenk.

Doe mee! Ga voor deelname of informatie naar www.schoenendoosactie.nl. U kunt ook contact opnemen met het kantoor in Ermelo: 031 854844618 of info@schoenendoosactie.nl.

De schoenendozen kunnen worden ingeleverd bij: A de Wit, Dorpsstraat 12, Heteren en/of L. van Veenendaal, Silvanusstraat 32, Kesteren of in ons verwerkingscentrum in Kesteren (oude Spar, Hoofdstraat 29, Kesteren) op de volgende inlevertijden: zaterdag 28 november 9.00 - 12.30 uur; dinsdag 15 december 18.30 - 20.30 uur; zaterdag 2 januari 10.00 - 12.30 uur.

Meer berichten