Afbeelding

Help jij een gezin in Overbetuwe?

Algemeen

OVERBETUWE - Gezocht in de gemeente Overbetuwe: logeergezinnen of gastgezinnen. Vooral voor in het weekend! Heb jij in jouw hart, in jouw huis en in jouw gezin ruimte over voor één of een paar kinderen? Kun jij hen af en toe een hartelijk huis, een leuke en veilige plek bieden?

Forte Thuis biedt ondersteuning aan gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar, die in een moeilijke situatie verkeren. Als gezin kun je in een situatie terecht komen waarin alles niet zo goed loopt. Dat kan zijn door ziekte, weinig sociaal contact, geldgebrek of spanningen in je relatie. Meestal lukt het je om zelf de problemen op te lossen. Soms is het een opluchting als iemand tijd en aandacht voor jou en je kinderen heeft. Een luisterend oor of af en toe de kinderen bij een vertrouwd persoon kunnen laten spelen en logeren. Een vrijwilliger van Forte Thuis kan dat steuntje in de rug zijn.

Wie weet ben jij die vrijwilliger! Meld je aan! Wij bieden je een voorbereidende cursus, interessant vrijwilligerswerk dat voldoening geeft, gezellige contacten met andere vrijwilligers en ondersteuning en begeleiding door de coördinator Forte Thuis.

Wat wij van jou vragen is aandacht en tijd, een positieve levenshouding en ervaring in het opvoeden van kinderen. Begrip en inlevingsvermogen zijn belangrijker dan diploma’s.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer informatie neem dan contact met ons op. Dorette van Lieshout, Coördinator Forte Thuis, 06 82648521, of 085 0406066. Via de mail kan natuurlijk ook: dorette.van.lieshout@fortewelzijn.nl.

Uitgelicht

Digitale krant