Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Schutters op twee meter. (foto: Frank Streng)</p>

Schutters op twee meter. (foto: Frank Streng)

(Foto: Frank Streng)

Sluiting schietwedstrijd nét op tijd

BEMMEL - De 41e editie was een heel speciale Internationale Open Wedstrijd, maar niet wegens feestelijkheden als afgelopen jaar bij de veertigste. Toch was de aanloop goed en ondanks alle regeltjes waren de bezoekers blij met de mogelijkheid tot het schieten van een wedstrijd, net vóór de laatste aanscherping van alle landelijke richtlijnen voor sportverenigingen en wedstrijden.


Het virus COVID-19 zorgde voor speciale maatregelen. Op basis hiervan en door het virus in het algemeen zijn er zo’n vijftig afmeldingen van ingeschreven deelnemers verwerkt. Maar ondanks dat zijn toch 215 deelnemers in Bemmel ontvangen en daarom kan de vereniging terugkijken naar een goed verlopen en geslaagde wedstrijd.


Er zijn veel complimenten van deelnemers binnen gekomen over de gehele organisatie van de wedstrijd. Dit is grotendeels te wijden aan de inzet van de vrijwilligers, maar zeker ook door het goede meewerken van alle bezoekers. Hier is de vereniging ieder dan ook heel erg dankbaar voor. Een wedstrijd beleef je samen; organisatie, medewerkers, deelnemers en begeleiders.


Feestelijk speciaal dit jaar was het besluit om in elke jeugdklasse prijzen voor de behaalde plaatsen 1, 2 en 3 uit te reiken. Door de sterke geografische spreiding van de deelnemers in combinatie met de huidig geldende maatregelen en adviezen is er echter geen formele prijsuitreiking. Alle resultaten en schotbeelden uit de 'live'-viewer blijven beschikbaar via onze website. Maar daarbij is natuurlijk het officiële uitslagenboekje opgesteld, die net als de link naar een fotoalbum te vinden is op www.svopdekorrel.nl.

Meer berichten