Toekomstige brug over het Pannerdensch Kanaal. (foto: Ney & Partners)
Toekomstige brug over het Pannerdensch Kanaal. (foto: Ney & Partners) Foto: Ney & Partners

Online informatiebijeenkomsten ViA15

Algemeen

BETUWE - Aannemerscombinatie GelreGroen en Rijkswaterstaat organiseren op maandag 2 november en dinsdag 3 november 2020 online informatiebijeenkomsten over het project ViA15.

Tijdens deze avonden praten zij geïnteresseerden bij over het ontwerp en de aanpak van het project. In verband met Covid-19 vinden de bijeenkomsten online plaats. Iedere bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om deel te kunnen nemen.

De afgelopen maanden heeft GelreGroen gewerkt aan het ontwerp van de doorgetrokken A15 en de verbrede A12 en A15 en heeft de aanpak van de bouw meer vorm gekregen. Ondanks dat er nog geen groen licht is van de Raad van State – het Tracébesluit ViA15 is nog niet onherroepelijk – willen Rijkswaterstaat en GelreGroen mensen in de regio meenemen in wat er gaat komen, hoe het gaat gebeuren en wat de omgeving daarvan gaat merken. Vanwege Covid-19 vinden de bijeenkomsten online plaats. Iedereen kan de online presentatie thuis live volgen vanaf zijn of haar eigen computer of tablet. Tijdens en na afloop van de informatiebijeenkomst kunnen mensen vragen stellen.

Op maandag 2 november focust de bijeenkomst op de werkzaamheden in de Betuwe. Aanmelden via www.via15.nl/webinarbetuwe. Op dinsdag 3 november is er aandacht voor De Liemers, aanmelden via www.via15.nl/deliemers. Meer informatie over het project is te vinden op www.via15.nl of via Facebook @Rijkswaterstaat project ViA15.

Uitgelicht

Digitale krant