Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Dorpshuis Oude School Hemmen. (foto: Gerrit Vermeer, bestuurslid DVH)</p>

Dorpshuis Oude School Hemmen. (foto: Gerrit Vermeer, bestuurslid DVH)

(Foto: Gerrit Vermeer, bestuurslid DVH)

Activiteiten dorpsvereniging Hemmen gecanceld

HEMMEN - In verband met de nieuwe maatregelen die zijn aangekondigd om de corona-besmettingen terug te dringen, heeft dorpsvereniging Hemmen helaas moeten besluiten om alle activiteiten voor de rest van dit jaar te cancelen.

"We vinden het heel erg spijtig dat drie van onze grootste en bijna meest bekende activiteiten te weten de Betuwse avonden op 6 en 7 november, de oliebollenactie op 21 november en de kerstmarkt op 12 december niet kunnen doorgaan. Maar ook de speurtocht op 31 oktober en de bingo's op 14 november en 18 december worden afgelast.

Samen met zijn fans vinden we het erg jammer dat we niet van het optreden van Dick van Altena kunnen genieten, dan we geen oliebollen kunnen venten voor het goede doel en gaan we de gezelligheid van onze kerstmarkt in Hemmen missen.

We begrijpen dat we in deze moeilijke tijd, waarin het lijkt alsof alle leuke dingen verdwijnen, mensen teleurstellen, Maar ondanks dat we allerlei voorzorgsmaatregelen hadden bedacht, besproken en doorgevoerd, vinden we het toch een te groot risico om zoveel mensen als is toegestaan, bij elkaar te hebben. Organisatorisch is dat niet verantwoord vinden wij.

We hopen met z'n allen dat we de activiteiten in januari weer kunnen opstarten. Daarvan wordt u in Hét Gemeente Nieuws en middels flyers op de hoogte gebracht.

Maar voor nu... doe voorzichtig, denk om uzelf, denk aan anderen, kijk naar anderen om en blijf vooral gezond!"

Meer berichten