Bloemtorens.
Bloemtorens. Foto: onbekend

Mooie bloemtorens als nieuw initiatief Overbetuwe Doet

Algemeen

ZETTEN - Stuurgroep Dorpshart Zetten maakt zich sterk voor het verfraaien van ons dorp en het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid van en in Zetten. Ronde Overbetuwe Doet oktober komt eraan en middels de waardecheques van deze ronde willen we ‘Bloemtorens’ realiseren.

"In het najaar 2019 hebben we prachtige hanging baskets gerealiseerd waarvan we al maanden genieten. Voor 2021 hebben we een sponsoractie bij winkeliers en ondernemers van Zetten opgezet zodat we ook in 2021 hanging baskets kunnen ophangen. Er zijn veel mooie initiatieven te bedenken. Maar rekening houdend met de tijd die het kost om iets te realiseren, dat initiatieven soms veel geld kosten, dan wel in deze coronatijd niet haalbaar zijn, willen wij het deze ronde eenvoudiger houden. Eenvoudiger, maar zeker niet minder leuk. Sterker nog, ons initiatief betreft een van onze speerpunten ‘het verfraaien van Zetten’."

"Wij willen geld bijeen krijgen voor groen en bloemen en hopen minimaal één, maar het liefst twee bloemtorens te realiseren ten behoeve van het Schweitzerpark en/of Julianaplein. Dat zal volgend jaar een mooi gezicht zijn in combinatie met de hanging baskets! Want zeg nu zelf, in deze coronatijd, die we nog niet achter de rug hebben, kunnen we alles gebruiken om vrolijk van te worden. Steunt u dit initiatief? Doneer dan uw waardecheque via de site Overbetuwe Doet of doe hem in de bussen die bij de Albert Heijn en de Jumbo staan. U mag hem ook in de brievenbus doen op Brittanjesingel 48. Laat hem alstublieft niet ongebruikt in de la liggen."

Uitgelicht

Digitale krant