Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hanging basket. (foto: Mia Volkers)
Hanging basket. (foto: Mia Volkers)

Genieten van bloembakken aan lantaarnpalen

ZETTEN - Prachtig toch, deze hanging baskets? Stuurgroep Dorpshart Zetten heeft veel complimenten en opmerkingen ontvangen van inwoners, winkeliers en ondernemers van Zetten. Er hangen veertien baskets in het dorp. Voor de helft gerealiseerd door donaties door middel van waardecheques Overbetuwe Doet oktober 2019, de andere helft is gesponsord door de leverancier Oase Lease. Fantastisch!

"Voor 2021 willen we natuurlijk weer mooie hangingbaskets. Daarom zijn we met een sponsorbrief langs ondernemers en winkeliers in Zetten gegaan met de vraag of zij voor 2021 een basket willen sponsoren. Het doet ons deugd te zeggen dat zich inmiddels twaalf winkeliers, ondernemers en twee particulieren hebben aangemeld. Hiermee kunnen we naar verwachting volgend jaar weer veertien baskets realiseren, maar het zou nóg mooier zijn als dit er meer worden. We hopen dus dat zich binnenkort meer winkeliers en ondernemers als sponsor aanmelden."

"Ook wij, de leden van stuurgroep Dorpshart Zetten sponsoren als particulier twee baskets. Ook ú kunt sponsoren. Een halve of een hele basket. Een hele basket kost 125 euro. U kunt persoonlijk sponsoren, of bijvoorbeeld met een aantal bewoners uit uw straat. Allemaal met als doel om ons dorp / dorpshart een mooier, vrolijker en bloemrijkere uitstraling te geven. Wilt u als inwoner, winkelier, ondernemers meedoen? Mail dan naar ingriddenbraasem@gmail.com en ik stuur u een formulier ter invulling. Wij houden u in het voorjaar middels een bericht in Hét Gemeente Nieuws op de hoogte van deze sponsoractie en zullen u dan laten weten welke winkeliers, ondernemers en inwoners de nieuwe baskets gesponsord hebben."

Meer berichten