Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Na een verplichte pauze van een half jaar is de tafeltenniscompetitie weer begonnen. In de nieuwe opzet wordt er geen dubbelspel meer gespeeld, er zijn derhalve negen punten te verdelen.

Het eerste team kwam nog niet in actie. Team twee verloor nipt van Herpen. Daan Barends wist met goed spel tweemaal te winnen. Bart Barends en invaller Hans Wassink wonnen ieder eenmaal. Het derde team trof een hele sterke tegenstander, in Cuijk won Cevelum met 7-2. Rudy Gerritsen en Ronald Stevens wonnen eenmaal. Team vijf speelde een leuke partij tegen De Stuiterd, de Wageningse studenten trokken met 5-4 aan het langste eind. Berdien Lammers en Wilma Stap wonnen fraai tweemaal. Het zesde team won met 5-4 van TVO. Sjoerd Booij maakte zijn debuut voor HTTC, maar bleef nog zonder punten. Bert Vennik won keurig tweemaal en Rogier van Balgooi bleef knap ongeslagen.

Bij de jeugd wordt nog wel gedubbeld. Het eerste team kende een flitsende start, TVO werd met 9-1 verslagen. Bodhi Lindeboom was met vier zeges in topvorm. Niels Loeffen won keurig driemaal en was samen met Bodhi in het dubbelspel niet te kloppen. Team twee verloor met 7-3 van ONI. Loek van Wijk won op fraale wijze zijn twee singles en samen met Max Werkman ook het dubbelspel.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant